Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ...

...άρχισαν και βγαίνουν σιγά - σιγά.
Όταν πριν δύο χρόνια πρωτογράψαμε εδώ γιά τις θολές δράσεις των χρυσόπηκτων Μ.Κ.Ο. κάποιοι μας είχαν πεί υπερβολικούς. άλλοι προσπάθησαν να αστειευτούν με αυτά που λέγαμε.
Σήμερα που οι Μ.Κ.Ο. γίνανε κυβέρνηση, που "μελετούν" αντί των μελετητών και νομοθετούν αντί των νομοθετών, άρχισε ο κόσμος να βλέπει. και να ψάχνει...
Μέρα με τη μέρα, σχεδόν κάθε μέρα εμφανίζονται καινούργια, πιό "ψαγμένα" δημοσιεύματα, που αποδεικνύουν τη διαπλοκή των πολιτικών και των μεγαλοεπιχειρηματιών με τις κατά τ΄άλλα μη κερδοσκοπικές αυτές οργανώσεις.
Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει.
Κι εμείς, από το πόστο αυτό, αρχίσαμε να μαζεύουμε αυτά τα δημοσιεύματα και να φτιάχνουμε ένα αρχείο. Θα μας χρειαστεί στό μέλλον, μιάς και δεν είναι μακρυά η μέρα που η δικαιοσύνη θα επισημοποιήσει την επι χρόνια μονότονη και αναπάντητη ερώτησή μας: ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;
Και θα δοθούν αργά ή γρήγορα απαντήσεις.
Και θα κάτσουν στο σκαμνί κάποιοι απ΄αυτούς που τόλμησαν να παίξουν με την παράδοση και τον τρόπο ζωής αυτού του πολύπαθου λαού.
Δεν κρύβεται πιά η αλήθεια. το διαδίκτυο, εκτός από ενημέρωση, έχει δώσει και φωνή σε ανθρώπους που μέχρι σήμερα φιμώνονταν συστηματικά από τα επίσης θολά και επίσης διαπλεκόμενα, παραδοσιακά Μ.Μ.Ε.
Έχουν στηθεί πολύ αξιόλογα blogs και ενημερωτικές ιστοσελίδες, που βγάζουν πλέον την αλήθεια στην επιφάνεια, χωρίς να προσβλέπουν στο κέρδος, άσχετα με το αν θίγεται κάποια πολυεθνική ή κάποια πολιτική παράταξη. Και βγαίνουν πιά αλήθειες, γιά τις οποίες επί δεκαετίες, όποιος τολμούσε να μιλήσει, χαρακτηρίζονταν γραφικός, άσχετος ή παλαβός.
Η ώρα της αλήθειας ήρθε, όσο κι αν είναι άβολη γιά κάποιους...
Δείτε:
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_7460.html
.
http://ymagblog.blogspot.com/2008/12/blog-post_1655.html
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου