Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Το μεταφέρουμε αυτούσιο..... τα σχόλια δικά σας...

ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;
Σχόλιο για τον ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ…Να ήταν μόνο αυτός, δε θα πείραζε. Υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι πρόθυμοι να πουλήσουν την Ελλάδα στη Μητέρα Πατρίδα τους και εκατοντάδες(;) πολιτικάντηδες και μη, χριστιανοί (εν ενεργεία, υποψήφιοι, πρώην κλπ) έτοιμοι να τους στηρίξουν επικαλούμενοι διάφορα…προκειμένου βέβαια να γίνουν αρεστοί στους σκληρούς εθνικιστικούς πυρήνες που ανθούν και προοδεύουν σε κάθε μουσουλμανικό χωριό και γειτονιά της Θράκης.
Παλιά, σε κάποιους χριστιανούς προόδευε η εθνικοφροσύνη και ήταν απόλυτα επικερδής για πολλά παρτάλια που υπηρέτησαν σε διάφορες θέσεις κλειδιά στη Θράκη και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μαζί με τα κλοπιμαία.
Σήμερα ανθεί μια άλλη κερδοφόρα ιδεολογία, η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ, η οποία παρουσιάζεται με πολλά πρόσωπα και προοδευτικές μεταμφιέσεις, με στόχο ή τον προσωπικό πλουτισμό ή αναρρίχηση και κατάληψη θέσεων εξουσίας. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…Αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι από τους ίδιους τους κατασκόπους της Τουρκίας, διότι τους τελευταίους τους συλλαμβάνεις και τελειώνεις, οι άλλοι όμως κυκλοφορούν ανάμεσά μας…χαμογελαστοί και κουστουμαρισμένοι, σε γάμους, σε κηδείες, σε εκδηλώσεις, στις τοπικές εφημερίδες και στα τοπικά κανάλια. Αυτούς θα τους βρείτε παντού.
Αυτούς πρέπει να τιμωρήσει ο λαός.
Όσο για τον κατάσκοπο της Τουρκίας, διατηρούσε φωτογραφείο μέσα στην Αλεξανδρούπολη
ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ώστε να στήσουν μειονοτικό ζήτημα – πόσα ελληνικά κορόιδα της περιοχής έπεισε για τις φιλειρηνικές και προοδευτικές του θέσεις;
Μήπως ο ίδιος και το σόι του, είχαν πολύ στενές προσωπικές αλλά και πολιτικές σχέσεις με ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ο οποίος πρωτοστάτησε στις ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ;
ΠΗΓΗ: ΖΑΓΑΛΙΣΑ

1 σχόλιο:

  1. Πόσο δίκηο έχετε αδέρφια.
    πόσο -δυστυχώς- δίκηο έχετε...
    αλλά πάντα έτσι δεν ήταν σ΄αυτή τη δύστυχη χώρα;
    ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗΔΕΣ, ΑΠ΄ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή