Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Wikileaks: Η Γερμανία θέλει να διώξει την Ελλάδα από την ΕΕ


«Βόμβες» μεγατόνων συνεχίζει να ρίχνει με τις δημοσιεύσεις της η Wikileaks, μερικές από τις οποίες αφορούν και την Ελλάδα.
Μετά τις αποκαλύψεις για το Σκοπιανό, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η Γερμανία ήθελε να μας «πετάξει» έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση
Η σκληρή στάση της Γερμανίδας καγκελάριου απέναντι στην Ελλάδα την περίοδο διαπραγμάτευσης του δανείου είχε προκαλέσει αίσθηση τον Μάιο. Και τελικά… δεν ήταν ιδέα μας
Σύμφωνα με την Wikileaks, ο Seehofer, ο Βαυαρός πρωθυπουργός, σε συζήτησή του με τον αμερικανό πρέσβη τον Φεβρουάριο του 2010, εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα στην Ένωση εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων. «Ο Seehofer κατά την συζήτηση του με τον πρέσβη έδωσε έμφαση στην οικονομική κρίση και δεν ήταν σίγουρος για το αν η Ε.Ε. θα διώξει τελικά την Ελλάδα από την Ευρωζώνη», αναφέρει το δημοσίευμα.
Τι μας περιμένει ακόμα…
Εν τω μεταξύ, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με τις αποκαλύψεις, η Interpol εξέδωσε την Τετάρτη διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ιδρυτή του Wikileaks, Τζούλιαν Ασάντζ.
Σε βάρος του 39χρονου χάκερ εκκρεμούν επίσης κατηγορίες για βιασμό και παρενόχληση στην Σουηδία.
Star.gr
.
...έ καλά τώρα... με το ανακάτωμα που τους έχει κάνει... και γιά τους δίδυμους πύργους θα τον κατηγορήσουν στο τέλος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου