Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Το "Ε.Τ. Κυνήγι" γύρισε σπίτι!!!


Το ένθετο "κυνήγι" του "Ελεύθερου Τύπου" γύρισε στο σπίτι του.
.
Μετά την ξαφνική και αναπάντεχη ανεργία, η συντακτική ομάδα του ένθετου, που αγαπήθηκε για χρόνια από τους Έλληνες κυνηγούς, έκανε μιά μικρή αλλά παραγωγική στάση στην εφημερίδα "Απογευματινή", για να επιστρέψει ξανά στο δικό της χώρο, με την επαναλειτουργία του "Ελεύθερου Τύπου"
.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία....
Ανακοίνωση του Απόστολου Αντωνάκη.
.
Ύστερα από την οδυνηρή περιπέτεια με το κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου, ξαναγυρίζουμε στο "σπίτι" μας...

Στις αρχές του καλοκαιριού, μας βρήκαν αναπάντεχα και οδυνηρά οι εξελίξεις.
Το κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου τον περασμένο Ιούνιο, μας ανάγκασε να "ξεσπιτωθούμε" ύστερα από μια διαδρομή δέκα περίπου χρόνων.
Σ' αυτά τα χρόνια το περιοδικό "Τύπος - Κυνήγι" ξεκίνησε μια δημιουργική πορεία που αγκαλιάστηκε από την αγάπη και τη στήριξη των πολλών χιλιάδων αναγνωστών του.
Ήταν αναγκαστικός ο αποχωρισμός - ευτυχώς πρόσκαιρος - από αυτή την εφημερίδα, η οποία θαρραλέα πριν από χρόνια και σε καιρούς δύσκολους φιλοξένησε τις κυνηγετικές ανησυχίες και προσδοκίες.

Ο Ελεύθερος Τύπος ξεκινά ξανά.

Το πρώτο φύλλο κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου. Δυο μέρες μετά, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί μαζί του και το "Κυνήγι", που θα βρίσκεται κοντά σας κάθε Τετάρτη.
Ένα περιοδικό με τη δική του αισθητική, αλλά και άποψη για το κυνηγετικό γίγνεσθαι, για τα προβλήματα του χώρου μας αλλά και όσα πρέπει να γνωρίζουμε και να κάνουμε ώστε να προστατέψουμε την κυνηγετική ιδέα, αυτό που όλοι εμείς αποκαλούμε..."τρόπο ζωής"!
Είμαστε κοντά σας, όπως πάντα, στις επάλξεις.

Με εκτίμηση,
Απόστολος Αντωνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου